miercuri, 30 martie 2011

Apa termală Herculane

 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Martie 15
apa termala Herculane
este acel strop de magie care transformă cremele Ivatherm în remedii eficiente pentru problemele pielii sensibile. Apa termală Herculane este valoarea de tradiţie şi recunoaştere cu care se asociază marca de dermocosmetice. Prestigiul apelor termale de pe Valea Cernei s-a construit în aproape două mii de ani de funcţionare neîntreruptă a băilor termale de aici. Singurul izvor termo-salin între izvoarele sulfuroase de la Băile Herculane este cel de la care se recoltează apa termală utilizată de Ivatherm în formulările sale. Izvorăşte de la peste 2000 m adâncime, fiind bacterilogic pură, într-o zonă lipsită de industrie şi de poluare.
 
Apa termală este analizată la fiecare recoltare şi se transportă în Franţa, în condiţii speciale de igienă şi siguranţă, pentru a fi utilizată în fabricarea cremelor Ivatherm. O parte este ambalată, în stare naturală, în spray-uri speciale şi trimisă înapoi în România. Despre cum folosim apa termală Herculane din spray aş vrea să vă vorbesc astăzi. În primul rând, trebuie să ştiţi că există două dimensiuni ale spray-urilor: 100 ml(uşor de transportat în poşetă) şi 200 ml.
 
Spray-ul nu se agită înainte de aplicare şi se ţine în poziţie verticală în momentul pulverizării, la 15-20 cm distanţă de faţă. După aplicare, se lasă câteva minute să se usuce pe piele, apoi se îndepărtează surplusul cu o dischetă de bumbac. Apa termală aderă la suprafaţa pielii, formând un strat fin, protector. Cu o concentraţie medie de săruri minerale (concentraţia ideală pentru piele) şi bogată în oligoelemente esenţiale, apa termală Herculane îşi găseşte diverse întrebuinţări. În compoziţia sa: Ca (acţiune anti-inflamatorie şi efect antialergic), Cu şi Zn (efect cicatrizant şi antiseptic), Al şi Mg (rol protector, acţiune antiseptică), Mn (acţiune anti-radicali liberi).
 
Apa termală Herculane poate fi întrebuinţată, cu aceleaşi benefice efecte, de către femei, bărbaţi sau copii, chiar bebeluşi. Este indicată pulverizarea sa pe piele de mai multe ori pe zi, în orice anotimp, şi mai ales după demachiere, după ras sau epilat. Este extrem de eficientă în calmarea eczemelor, pruritului (mâncărimii), eritemului (roşeţetei) solar, al eritemului de scutec. Se foloseşte cu rezultate foarte bune în îngrijirea tenurilor acneice, pentru pielea îmbătrânită, după intervenţii chirurgicale şi în calmarea pielii iritate în urma unui tratament dermatologic.  
 
Pentru că aşteptăm cu bucurie apropierea sezonului cald, vă recomand să vă aprovizionaţi din timp cu apă termală Herculane şi să vă faceţi un obicei sănătos din a o pulveriza pe faţă, braţe sau decolteu, în general pe părţile corpului expuse la soare, pentru a relaxa, hidrata şi calma pielea, dăruindu-i răcoarea şi confortul de care are nevoie. Uşor de purtat în poşetă, spray-ul cu apă termală Herculane este un prieten de încredere.
 
Cum ar putea face rău? E doar apă.....”apă vie”, însă.



L -am preluat integral ,nu-mi apartine ...insa am vrut sa-l am ...tocmai pentru ca-mi place foarte mult 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu